Гурток "Спортивне орієнтування"

Спортивне орієнтування – це різнобічний розвиток людини на лоні природи (ліс, парк) Окрім чудової фізичної форми під час занять спортивним орієнтуванням формуються такі цінні якості як: спостережливість та уважність, витривалість та сила волі, вміння прймати самостійні рішення та виживання в будь-яких умовах. На сьогоднішній день немає такого виду спорту, який би давав стільки багато будь-якій людині: бути здоровим, можливість пізнавати світ, спілкуватися з природою і приємними людьми, розвиватися інтелектуально, духовно і фізично, просто азарт змагань. І все це в будь-який час року, бігом, н а лижах, н а велосипедах. І не важливо, скільки тобі років - 10, 30 або 68 - у кожного є вибір дистанції по складності, щоб змагатися з рівними собі по силі, вікові і рівневі підготовки.

Спортивне орієнтування – це спорт і вид активного відпочинку для всіх. Позитивний вплив на організм людини дозволяють використовувати орієнтування, як засіб фізичного виховання, починаючи з молодшого шкільного віку. Не випадково в багатьох школярів, що регулярно займаються орієнтуванням, помітно поліпшується успішність, вони стають зібраніше, дисциплінований.

ДЛЯ ТИХ, ХТО НЕ ЗВИК ВЕСТИ ОСІЛИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОТІВ БИ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

ДЛЯ ТИХ, ХТО МАЄ АКТИВНУ ЖИТТЄВУ ПОЗИЦІЮ

ДЛЯ ТИХ, ХТО ЛЮБИТЬ ПРИГОДИ ТА ПОДОРОЖІ

Орієнтовний графік тренувань (для початківців) – середа з 16 години, субота, н еділя з 9 а бо 1 0 г одини. Для тих хто в подальшому буде серйозно тренуватись для досягнення високих результатів тренування кожного дня (за індивідуальним планом) крім понеділка.

Запрошуються діти 3-х – 6-х класів.

Кiлькiсть переглядiв: 62