Boto Sapiens – науково-освітня гра для школярів 8-11 класів

Boto Sapiens – науково-освітня гра для школярів 8-11 класів в форматі вікторини, в якій гравець відповідає на питання, обираючи відповідь із запропонованих варіантів. Гра реалізована за допомогою текстового чат-боту на популярних платформах Facebook Messenger та Telegram; має офіційний сайт botosapiens.com.ua.

Для першої гри серії була обрана тема космосу, яка наразі очолює топ пошукових запитів в інтернеті, передусім завдяки досягненням компанії SpaceX та персоні Ілона Маска.

Кожен бажаючий зможе знайти гру на сторінці facebook та на офіційному сайті гри botosapiens.com.ua і взяти участь в інтелектуальному змаганні за призи.

Гравець, який дасть найбільшу кількість правильних відповідей, отримає головний приз. Якщо по завершенню гри буде декілька гравців з однаковим максимальним рахунком, приз отримає той, хто досяг результату в найкоротший строк.

Переможець відвідає Космічний центр NASA в США!

13 листопада 2018 року переможцем гри буде оголошений учасник з найбільшою кількістю правильних відповідей, який отримає можливість відвідати Космічний центр NASA в США. Грошові витрати на оформлення візи, трансфер, 3 дні проживання з харчуванням і екскурсією в центр космічних польотів бере на себе Організатор проект

Кiлькiсть переглядiв: 176